Mireia Gutiérrez completarà demà l’equip olímpic a PyeongChang

Roger Vidosa, Mireia i Marc Gutiérrez, abans de marxar / COA
Comitè Olímpic

Mireia Gutiérrez ha sigut l’últim dels esportistes que representaran el Comitè Olímpic Andorrà als Jocs de PyeongChang en sortir cap a Corea del Sud. L’esquiadora, que prendrà part en la prova d’eslàlom, ha marxat aquesta tarda direcció a Barcelona per volar cap a Seoul, acompanyada pel tècnic de la FAE, Roger Vidosa, i pel seu germà i skiman, Marc Gutiérrez. L’andorrana se sumarà demà a la resta de l’equip olímpic, que completen Joan Verdú, Marc Oliveras, Irineu Esteve i Lluís Marín, que ja es troben a PyeongChang.

Els esquiadors i el fondista han tingut avui la primera presa de contacte amb les pistes en què competiran diumenge vinent. Verdú i Oliveras tindran aquesta matinada (3 hores) el primer entrenament oficial de descens, mentre que Irineu Esteve es prepara per a l’skiathlon de diumenge. Abans d’entrar en competició, l’equip assistirà a la cerimònia inaugural dels Jocs, que tindrà lloc divendres al migdia a l’Estadi Olímpic de PyeongChang (12 hores).

La inauguració i les proves dels esportistes andorrans seran retransmeses en directe per Andorra Televisió i el lloc web Andorra Difusió.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X