Presentació de la vestimenta que lluirà la delegació d’Andorra als Jocs de PyeongChang

Comitè Olímpic

El Comitè Olímpic Andorrà (COA) ha presentat avui a la seu social del seu patrocinador, Andbank, la vestimenta que portarà la delegació andorrana en els Jocs Olímpics d’Hivern de PyeongChang, que tindran lloc entre el 9 i el 25 de febrer. A l’acte hi han assistit el president del COA, Jaume Martí, el vicepresident, Jordi Cerqueda, i el membre de la comissió permanent, François Garcia, a banda del vicepresident de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), Josep Maria Raméntol, el director tècnic, Carles Visa i Josep Maria Cabanes, en representació d’Andbank.

Tres dels cinc esportistes que integraran l’equip, Joan Verdú, Marc Oliveras i Mireia Gutiérrez han estat els models de la roba. El surfista de neu Lluís Marín i el fondista Irineu Esteve estan fora del país competint, amb la qual cosa no han assistit a l’acte. En els parlaments, el president del COA ha reconegut el treball del dia a dia que fan els esportistes i la FAE, treball sense el qual no hagués estat possible classificar cinc competidors (la FAE ha rebutjat una plaça en esquí de fons femenina per a Carola Vila per la seva joventut).

Els objectius per als esportistes, segons ha explicat Carles Visa, és “aconseguir entrar en el top-30. Aquest seria el resultat desitjat, tot i saber que en els Jocs hi ha una competència bestial. Si esquiem bé, ens en sortirem”.

Lluís Marín i Irineu Esteve, fora del país per competicions, no han pogut assistir a l’acte

Joan Verdú, que afronta els seus segons Jocs, no defuig el repte: “Ara arribo més preparat que a Sotxi i vaig a competir. Correré totes les disciplines menys l’eslàlom, estic fent bons resultats i penso que arribo amb molt bona forma i preparat per assolir els objectius. Són uns objectius ambiciosos, estic treballant dia a dia i tinc el potencial per fer-los”.

Marc Oliveras, que prendrà part en el descens, el supergegant i la combinada, assenyalava que “estic content per poder disputar els meus segons Jocs i els afronto amb moltes ganes. Ha sigut una classificació una mica dura, però al final m’ha tocat anar a mi per millors resultats i als Jocs sortiré a esquiar com sé, a deixar-me anar i a no pensar gaire mentalment”.

Mireia Gutiérrez, per la seva banda, disputarà a PyeongChang els tercers Jocs després de Vancouver 2010 i Sochi 2014 i els afronta “d’una manera molt positiva i amb moltes ganes. Són els primers Jocs en què realment puc ser molt competitiva. Intentaré anar tranquil·la i sé que puc fer-ho molt bé”.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X