Recepció a Govern a la delegació que representarà a Andorra als Jocs de PyeongChang

Foto de família a la recepció a Govern / COA
Comitè Olímpic

La delegació andorrana que participarà en els Jocs Olímpics d’Hivern de PyeongChang, encapçalada pel president del Comitè Olímpic Andorrà (COA), Jaume Martí, ha estat rebuda avui a l’Edifici Administratiu de Govern pel secretari d’Estat d’Esports, Jordi Beal, la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert i el cap de Govern, Antoni Martí.

En la trobada han estat presents tres dels esportistes que competiran a Corea del Sud entre el 9 i el 25 de febrer, Mireia Gutiérrez, Joan Verdú i Marc Oliveras. Lluís Marín i Irineu Esteve, els altres atletes olímpics, es troben fora d’Andorra en diverses competicions. Precisament la quarta posició assolida avui per Irineu Esteve en el Campionat del Món Sub-23 d’esquí de fons ha estat destacada per tots els assistents. El jove esquiador de fons s’ha quedat a només 17 segons de la medalla de bronze en els 15 quilòmetres estil clàssic a Goms (Suïssa).

La ministra Olga Gelabert ha indicat als esportistes que representen el país allà on van i els ha recordat que “tota la ciutadania estarà pendent de la vostra actuació i des d’aquí els hi transmetrem les nostres forces. Teniu un país al vostre costat”. Gelabert ha elogiat la quarta posició d’Irineu Esteve a Suïssa “quedant-se a 17 segons de la medalla” i en altre ordre de coses ha destacat el paper de les famílies dels esportistes.

El president del Comitè Olímpic Andorrà, Jaume Martí, ha assenyalat que “crec que aquesta és una de les representacions d’Andorra més fortes que hem tingut mai a tots els nivells. Lluís Marín sabem on està, l’Irineu cada dia va a més, Joan Verdú també, la Mimi està en un bon moment de forma i el Marc Oliveras també”.

“Crec que aquesta és una de les representacions d’Andorra més fortes que hem tingut mai”, assenyala el president del COA, Jaume Martí

Martí ha valorat l’actuació d’avui d’Irineu Esteve al Mundial Sub-23 i ha comentat que “és probablement un dels millors resultats que hem fet mai. Ara no voldria dir-ne cap perquè em deixaria algun però fer quart en un Campionat del Món encara que sigui Sub-23 és de molt nivell. I ell té només 21 anys. La medalla de bronze que va fer Joan Verdú als Jocs de la Joventut també és de molt nivell. A partir d’aquí, el futur dirà on anirem a parar però crec que anem ben encarats. Estic content de la manera que s’està desenvolupant l’esport d’hivern a Andorra”.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X