Dol per la mort de François Garcia

Comitè Olímpic

FRANÇOIS GARCIA GARCIA
VICEPRESIDENT DEL COMITÈ OLÍMPIC ANDORRÀ

 

Avui, ens ha deixat el François.
Ell, que tant ha lluitat al llarg de tota la seva vida pels seus ideals, per la seva família, per la seva feina, per l’esport andorrà… no ha pogut vèncer aquest maleït virus. Malgrat que fa pocs dies un company de la Permanent ens deia que els metges de la unitat de cures intensives de l’hospital comentaven que mai havien vist un home amb tantes ganes de viure, finalment no ha pogut vèncer la malaltia. Com dèiem, ha estat un lluitador, un campió fins al final, i segur que, si el virus no l’hagués agafat en un moment de baixa forma, també hauria guanyat aquest partit.
El François, amb qui hem compartit taula de juntes des de l’any 2004, ha estat sempre el company que tots voldríem: treballador, positiu, sempre disposat a fer tot el que se li demanés… i amb el seu etern somriure. A vegades disgustat, però mai enfadat.
D’aquests setze anys en què hem conviscut amb ell al Comitè Olímpic, cada un de nosaltres té mil i una anècdotes per explicar, no hi hauria prou pàgines per a totes. Ens quedarem amb el record de les inacabables reunions, que finalment sí que acabaven fent una cerveseta i parlant del Barça.
O quan malalt de càncer no hi va haver manera de fer-lo tornar dels Jocs Olímpics de Pequín, on era cap de missió, per poder fer-se el tractament a casa i es va quedar, sí o sí, fins al final als Jocs. O quan a Nàpols ens van voler robar el rellotge i va arrencar a córrer rere els lladres… encara deuen córrer ara, aquells. O les “divertidíssimes” sessions de la francofonia o les de les Acadèmies Olímpiques… Com he dit, no acabaríem mai.
Ens quedarà, que no és poc, el record de la seva bonhomia, el seu tarannà sempre alegre, la seva lleialtat, el seu amor per l’esport i en definitiva la seva AMISTAT.
Ha estat per a tots nosaltres tot un honor i un plaer haver pogut estar tant de temps en el seu equip, el trobarem a faltar i ens serà molt dur veure buida la seva cadira. François, el nostre vicepresident, descansa en pau i sàpigues que estaràs per sempre en els nostres cors.

Comissió permanent del Comitè Olímpic Andorrà
Andorra la Vella 9 de maig del 2020


	

ET POT INTERESSAR…

X
X