L’equip format per Clàudia Brunet, Clàudia Guri i Patrícia Vicente guanya en el Circuit 3×3 català

L'equip d'Andorra femení, campió / FAB
Bàsquet 3x3

Els equips andorrans han tingut un paper destacat en la segona etapa del Circuit de Bàsquet 3×3 organitzat per la Federació Catalana a Caldes de Malavella, amb una participació de 132 equips i 550 jugadors. El 3×3 andorrà hi va ser representat amb 4 equips, 2 de masculins i 2 de femenins.

En categoria femenina, Clàudia Brunet, Clàudia Guri i Patrícia Vicente s’ha imposat en categoria absoluta, aconseguint la classificació automàtica per a la fase final que es disputarà a Barcelona a l’estiu. El segon equip andorrà, format per Eva Villarubla, Marta Ballús i Nàdia Mun, ha arrodonit una gran participació andorrana finalitzant en la tercera posició.

En nois, l’equip format per Oriol Fernández, Rafa Casals, Xavi Galera i Jordi Olcina del recentment creat No Limits Club, ha ocupat la tercera plaça després d’un bon torneig i perdre en una semifinal polèmica. L’altre equip masculí, integrat per Dani Mofreita, Jaspreet Sandhu, Jordi Plasència i Sergio Marín, ha caigut en la fase de grups amb una victòria i dues derrotes.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X