Luz Zurdo i Biel Ruiz competeixen en el Classificatori per als Jocs Olímpics de la Joventut de Buenos Aires

Biel Ruiz i Luz Zurdo, preparats per a Tunísia / TKA
Taekwondo

Els júniors Biel Ruiz i Luz Zurdo seran els representants de la Federació Andorrana de Taekwondo en el Torneig Classificatori per als Jocs Olímpics de la Joventut de Buenos Aires 2018 i en el Campionat del Món júnior que es disputaran una darrere l’altre a Hammamet (Tunísia). La competició donarà el tret de sortida divendres vinent, amb l’entrada en escena de Luz Zurdo, que estrenarà nova categoria, -63 quilos, després de perdre uns 10 quilos de pes. Per a dissabte està prevista la participació de Biel Ruiz en -63 quilos.

El torneig classificatori per a Buenos Aires, que té lloc a La Salle Couverte Hammamet, compta amb 438 atletes de 111 països. La competició es reparteix en deu categories (5 masculines i 5 femenines) i obtindran el bitllet per als Jocs Olímpics de la Joventut els 8 primers classificats en cadascuna.

Una vegada finalitzi el classificatori, Hammamet acollirà el Mundial júnior, amb 962 lluitadors representants de 120 països. Segons el calendari del Campionat del Món, Biel Ruiz competirà el dimecres 11 d’abril i un dia més tard li tocarà el torn a Luz Zurdo.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X