Natàlia Gallego encapçala una junta continuista

Part de la nova junta de la Federació Motociclista / COA
Federació Motociclista

Natàlia Gallego ha presentat avui la nova junta de la Federació Motociclista d’Andorra en una roda de premsa a la qual ha assistit el president sortint Josep Puntí, nou director tècnic i d’operacions de l’entitat. Puntí ha explicat que dimarts va presentar la dimissió en l’assemblea general per posar punt final a 14 anys al capdavant de la FMA, anys que ha qualificat de “molt intensos, interessants i enriquidors. Ha sigut un plaer poder treballar per l’esport del país i els esportistes i ha sigut una experiència molt important”. Sobre Natàlia Gallego, l’expresident ha comentat que “ha demostrat que està capacitada per poder portar a terme nous projectes i he pensat que era el moment ideal per fer el relleu. Però no marxo, tinc projectes al cap i no se m’ha acabat la feina, ni de bon tros”.
Natàlia Gallego, per la seva banda, ha recordat que ella ve del món de l’atletisme -“el meu entrenador encara creu que tornaré, però el cert és que la gasolina enganxa molt”, ha apuntat- i assegura que agafa les regnes de la Federació “amb molta il·lusió i amb la intenció de mantenir un projecte continuista. El fet que sigui una dona en un esport tradicionalment masculí m’omple d’orgull i això també m’engresca molt”.

“El fet que sigui una dona presidenta en un esport tradicionalment masculí m’omple d’orgull”, assegura Natàlia Gallego


Respecte als objectius que es marca durant el seu mandat, Natàlia Gallego ha comentat que “primer m’he de situar. És cert que estava a la junta, però m’he de posar al dia. Objectius? Hem de mantenir el Mundial de trial, continuar el treball que s’està fent amb la base, que cada cop tenim més nens, i ajudar al màxim als esportistes. A més cada vegada hi ha més pilots professionals al país amb ganes de fer coses i s’ha de mirar”. Gallego va entrar a la federació l’any 2001 i els últims mesos ha estat l’encarregada de preparar la celebració a Andorra de l’assemblea i de la Gala de la Federació Internacional de Motociclisme.

La nova junta de la Federació Motociclista d’Andorra

 

NomCàrrec
Natàlia GallegoPresidenta
Jaume MarinaVicepresident primer
Eduard GarciaVicepresident segon
Jordi SánchezTresorer
Carla de JuanSecretària
Joaquim NadalVocal
Antoni RodríguezVocal
Antonio GarciaVocal
Jordi NicolauVocal
Jesús PonceRepresentant MC Pirineu
Eduard Garcia SolsonaRepresentant MC Arinsal
Miguel Ángel GarciaRepresentant Andorra Trial Club
Jordi MataRepresentant Drac Moto
Armand NicolásRepresentant Penya Esquirol

	

ET POT INTERESSAR…

Federació Motociclista
Federació Motociclista
X
X