Oriol Martinez Sots Campió al Top 8 Espanyol

Tennis taula

El jugador de la Federació Andorrana de Tennis Taula Oriol Martinez tanca l’any 2021 amb un nou gran èxit a San Sebastian de los Reyes – Madrid. Es a aquesta localitat a on s’ha disputat els dies 7 i 8 de desembre el Top 8 Estatal a on els millors 8 jugadors del Rànquing Espanyol de cada categoria s’enfronten entre ells, el jugador Andorrà sortia com a cap de sèrie nº 1.

El dia 7 Oriol va disputar 4 partits, al primer guanya per 3-2 a Alexander Malov de Oroso TM (Galicia), posteriorment s’imposa per 3-1 a Francisco Serrano del CN Sabadell, a continuació derrota per 3-0 a Roger Quesada del Amics de Terrassa i per finalitzar la primera jornada de competició també guanya per 3-0 a Alex Page del CTT Esparreguera.

El dimecres 8 Oriol va disputar 3 partits mes, al primer derrota per 3-2 a Marcos Oliva de TM La Zubia (Granada), posteriorment guanya per 3-0 a Zou Tianxiang del CTT Sant Cugat, situant-se així al primer lloc de la classificació empatat a 12 punts junt amb Roc Gibert del Terrassa.

L’últim partit entre Oriol i Roc va ser una autentica i intensa final, van empatar a 2 sets i al cinquè set igualment van empatar a punts 10 a 10, finalment es Roc qui s’emporta la victòria per 12-10.

Aquest tancament d’any no fa mes que reafirmar la gran temporada del jugador Andorrà a nivell internacional, durant aquesta Temporada 20-21 s’ha situat com a Nº 1 a Espanya i Nº 8 al Rànquing Mundial ITTF.

Imatge de la RFETM


	

ET POT INTERESSAR…

Tennis taula
Tennis taula
Tennis taula
Tennis taula
X
X