Presentació de la delegació que representarà Andorra en els Jocs Europeus a Cracòvia 2023.

Cracòvia Malopolska 2023

16/06/2023 – 10:14

El dijous 15 de juny va tenir lloc a la seu social d’Andbank, la presentació de la delegació andorrana que participarà en els Jocs Europeus de Cracòvia del 21 de juny fins al 03 de juliol.

Els esports on hi ha representació andorrana són a Taekwondo i Canoa – Caiac. Per aquests jocs, hi comptem amb un equip d’atletes femení.

Per una banda, tenim l’atleta de Taekwondo Naiara Liñan, on participa en la categoria femenina de -49 i serà acompanyada pel tècnic Oscar Gangoso. Els dies de competició per la Naiara són del 21 de juny fins al 24 de juny.

D’altra banda, tenim les dues atletes de Canoa i Caiac, la Mònica Doria i la Laura Pellicer, on participaran en la disciplina de Canoa eslàlom. Els dies de competició de la Mònica i la Laura són del 26 de juny fins al 02 de juliol, concretament l’1 i 2 de juliol (ja que no participen en la modalitat d’equips).

Com sempre i mai faltarà, el nostre agraïment al nostre espònsor Andbank per donar-nos l’oportunitat de donar oportunitats als atletes del país i al Ministeri de Cultura i Esport, pel seu suport constant.

Molts ànims a totes!


	

ET POT INTERESSAR…

Cracòvia Malopolska 2023
X
X