Vicky Jiménez, campiona del torneig de Barcelona del Rafa Nadal Tour

Vicky Jiménez, en un torneig anterior a Barcelona / J. JIMÉNEZ
Tennis

Vicky Jiménez ha disputat avui la final del torneig Rafa Nadal Tour by Mapfre, circuit que obria la temporada a les instal·lacions del RCT Barcelona. La tennista andorrana s’ha proclamat campiona en la final en la categoria Sub-14 (té 12 anys) davant la cap de sèrie número 2, Laura Guberna, a qui ha derrotat per 6-2 i 6-4. Jiménez ha seguit en el torneig una trajectòria immaculada -no ha cedit cap set- per accedir a la darrera ronda. En l’estrena, l’andorrana va desfer-se de Laura Labazuy (6-0 i 6-1) i posteriorment va derrotar Jordina Cegarra per 6-2 i 6-0. La prova de foc va arribar en els vuitens de final quan es va enfrontar a la cap de sèrie número 1, Esther Romero, a la que va derrotar per 6-4 i 6-3. En quarts, la víctima va ser Sara Dols (6-0 i 6-3), mentre que en la semifinal Vicky Jiménez va desfer-se de Berta Gutiérrez, tercera cap de sèrie, per 6-4 i 6-2.

“La Vicky ha fet un torneig espectacular. Era la cap de sèrie número 13, en el seu primer any a la categoria, i ha guanyat les tres primeres caps de sèrie. No ha cedit cap set i el màxim de jocs que ha perdut en un partit ha sigut 4. Increïble i més al Tennis Barcelona, on estan les millors. El que deia, ha fet un torneig espectacular”, comentava l’exjugador, pare i entrenador de Vicky Jiménez, Joan Jiménez.