Agraïments

Xipre 2009

Voldria agrair des del Comitè Olímpic Andorrà i en nom propi, a tota la delegació andorrana, que ha estat a Xipre 2009, per el seu comportament i el saber fer durant el temps que han durat els jocs, i per facilitar la meva tasca de cap de missió.

Penso que ha estat una setmana plena d’emocions, satisfaccions, encerts i equivocacions però, sobre tot, ha estat una setmana de convivència molt estreta, enriquidora i emocionant entre esportistes, entrenadors, delegats i directius. Tots formem un equip, on cada persona té un rol concret i definit, i si aconseguim que tot això funcioni, més que un equip, formarem una família, una família esportiva i unida.

També voldria agrair al Comitè Olímpic Andorrà l’oportunitat que m’ha donat, de poder ser cap de missió, una experiència única i inoblidable, on una persona com jo que he estat esportista, i que he participat en diferents Jocs de Petits Estats, puc donar fe, que les coses es veuen d’un altre prisma, però no per això, la mentalitat ha de ser diferent.
Per acabar, voldria recordar a tots aquells esportistes que han participat als Jocs dels Petits Estats de Xipre 2009 però que no han aconseguit medalles, a tots aquells que s`han esforçat com els que més, però el premi no els hi ha arribat, animar-los ha seguir lluitant, i no perdre la fe i el sacrifici per un esport que estimen i que pel fet de representar a Andorra, això ja val la pena. A tots aquests també la meva gratitud pel seu comportament tant a dins com a fora de la competició.

Josep Graells
Cap de Missió Xipre 2009


	

ET POT INTERESSAR…

Xipre 2009
Xipre 2009
Xipre 2009
Xipre 2009
X
X