Carlos Ezpeleta i Miquel Socias, campions de les Crèdit Andorrà GSeries 2018

Carlos Ezpeleta, guanyador de les Crèdit Andorrà GSeries 2018 / PERE NUBIOLA
Automobilisme

Les Crèdit Andorra GSeries ja tenen campions. En la categoria reina, GS1, ha repetit triomf Carlos Ezpeleta que en l’última etapa del Campionat, la G5, ha remuntat 14 punts a Xevi Pons. En GS2,  la victòria absoluta ha estat per al balear Miquel Socias, que ha tret 4 punts a  l’andorrà Edgar Montellà.

La G5, disputada amb una excel·lent meteorologia i amb una pista amb gel dur, encara que la bonança meteorològica i el pas dels cotxes li ha anat fet perdre gruix, ha estat guanyada per Carlos Ezpeleta, que ha sumat 44 punts, per 39 de Marc Gutiérrez i 38 de José Roger Chalmeta. Xevi Pons, que sortia amb el lideratge provisional de la general, només ha pogut ser cinquè, amb 29 punts, cosa que li ha fet perdre el Campionat en benefici d’Ezpeleta, que repetia triomf per segon any consecutiu. Pons ha acabat segon, a només un punt del campió (174 per 173), mentre que José Roger Chalmeta ha finalitzat tercer, amb 163 punts.

En GS2, la victòria de la  G5 se l’ha emportat un clàssic de l’automobilisme andorrà com Gerard de la Casa, que ha deixat Miquel Socias segon i Edgar Montellà, tercer. En la classificació general, Socias li ha tret 4 punts a Montellà (185 per 181), amb Dani Consuegra, tercer (151 punts). Albert Llovera, absent per motius personals a la G5, ha completat les Crèdit Andorrà GSeries en cinquena posició (122 punts), mentre que l’única representant femenina, Maria Dolsa, ha acabat setena (109 punts).


	

ET POT INTERESSAR…

X
X