Els pilots Dani Sordo i Àlex Rins, convidats a les Crèdit Andorrà GSeries

Carlos Ezpeleta, en acció / PERE NUBIOLA
Automobilisme
El Circuit d’Andorra-Pas de la Casa espera unes jornades intenses d’automobilisme sobre gel amb la disputa, entre divendres i diumenge, de les etapes 3 i 4 de les Crèdit Andorrà GSeries, organitzades per l’Automòbil Club d’Andorra (ACA).
Seran tres jornades (divendres tarda, dissabte tot el dia i diumenge matí) en què pràcticament es decidiran els vencedors del Campionat, al qual només li restarà una etapa. La G3 i la G4 es disputaran en sentit contrari a l’habitual i es rodarà segons les agulles del rellotge (recta de meta en baixada i primer viratge a la dreta). A més, els pilots hauran de passar per la denominada corba joker en la G4 (no en la G3).
A la graella habitual de pilots, en la qual no hi faltaran els tres primers classificats de la categoria GS1, Carlos Ezpeleta, Xavi Pons i José Roger Chalmeta, s’afegiran convidats de primer nivell com ara el mundialista Dani Sordo, pilot oficial Hyundai en el WRC, o Àlex Rins, pilot Suzuki a MotoGP (G3). També estarà a la sortida de la G4 el tres cops campió de les GSeries, Marc Gutiérrez, ja retornat de la seva experiència olímpica a PyeongChang com a skiman de la seva germana, Mireia Gutiérrez, i el promotor del GP de França de MotoGP, Philibert Michy (G4).
En la categoria GS2 estaran els pilots habituals, entre ells els líders provisionals del certamen, Miquel Socias i Edgar Montellà, seguits per Dani Consuegra i Albert Llovera, quart classificat a 13 punts dels primers.

	

ET POT INTERESSAR…

X
X