El Col·legi Janer domina el Campionat Escolar d’Andorra per equips

Imatge d'una de les sales de joc / FEVA
Escacs

El Col·legi Janer ha estat el dominador del Campionat Escolar d’Andorra per equips, categories Sub-12 i Sub-10, que s’ha disputat a la sala Àgora de la Casa Pairal del Comú d’Andorra la Vella. El torneig ha comptat amb la participació de 36 equips i amb uns 160 jugadors, xifra que es va consolidant en les darreres edicions, segons la Federació d’Escacs Valls d’Andorra.

La categoria Sub-12 ha tingut deu equips en joc i el domini indiscutible ha sigut per als representants del Col·legi Janer, principalment pel fet que els escacs es desenvolupen dins l’horari lectiu per a tots els alumnes de tercer fins a sisè de primària, mentre que en altres centres les classes es fan fins a quart. El vencedor final ha estat l’equip Janer A, amb 35 punts dels 36 possibles. En segona posició s’ha donat un empat a 23 punts resolt pel sistema de desempat a favor de l’Escola Andorrana de Sant Julià de Lòria per davant del Janer C.

En la categoria Sub-10, i amb 26 equips en joc, el Janer F ha estat el millor després de posar-se per davant a la classificació a mitjan torneig i no perdre ja la posició capdavantera (24’5 punts al final). Dos equips han igualat amb 18 punts per la segona plaça, que ha ocupat pel sistema de desempat l’Escola Sagrada Família per davant de l’Escola Andorrana de La Massana.

Un cop finalitzades les partides s’ha realitzat el lliurament de premis amb presència del president de la Federació d’Escacs Valls d’Andorra, Francesc Rechi, que ha lliurat trofeus pels jugadors i escoles dels tres primers equips classificats d’ambdues categories i una medalla commemorativa del torneig per a tots els jugadors participants.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X