Serni Ribera i Jaime Chaderat guanyen els campionats Comarques Pirinenques Sub-12 i Sub-10

Serni Ribera, campió Sub-12 / FEVA
Escacs

Serni Ribera en la categoria Sub-12 i Jaime Chaderat en Sub-10 han estat els vencedors dels Campionats de les Comarques Pirinenques d’escacs, classificatoris per a les finals del Campionat de Catalunya per edats 2018, que se celebraran la pròxima Setmana Santa.

La fase prèvia ha constat de sis jornades en les quals Serni Ribera ha estat el guanyador Sub-12 sense cedir un punt. El vencedor li ha tret un punt i mig al segon classificat, Marc Sánchez, i dos punts al tercer, Jaume Alcón, que en un principi, com a número u del rànquing, era el principal favorit. Els tres primers obtenen com a premi un percentatge de subvenció (el 100% pel campió i el 50% pel segon i tercer classificat) per a les finals catalanes.

En la categoria Sub-10 la victòria ha estat per a Jaime Chaderat, segurament, malgrat no ser el jugador amb més ELO, el jugador amb més experiència, ja que la darrera temporada ja va obtenir el passaport per les finals, informa la FEVA. Chaderat ha sumat enguany 5’5 punts, cedint només unes taules davant Roger Sánchez. A un punt de distància, amb 4’5, s’ha situat Marc Montraveta que ha realitzat un torneig excel·lent tenint en compte que és encara jugador Sub-8. Montraveta ha cedit una derrota davant el campió i unes taules enfront la seva germana. La tercera plaça ha estat per a Jana de la Riva amb 4 punts i dues derrotes davant els dos primers classificats.

En la categoria Sub-10, com en Sub-12, el campió ha obtingut el 100% de subvenció per a les finals mentre que el segon i el tercer en gaudiran del 50%. El Campionat de Catalunya per edats 2018 se celebrarà a Vila-seca entre el 24 i el 29 de març.

Jaime Chaderat

	

ET POT INTERESSAR…

X
X