Comunicat de Premsa – JPEE Andorra 2021

Andorra 2021

COMUNICAT DE PREMSA

El Patronat de la Fundació dels Jocs dels Petits Estats d’Europa decideix ajornar l’organització de l’esdeveniment previst pel 2021
El Patronat de la Fundació dels Jocs dels Petits Estats d’Europa (JPEE) ha celebrat una reunió aquest dijous al matí, de manera telemàtica, en la qual s’ha decidit ajornar l’organització d’aquest esdeveniment esportiu, que havia d’acollir Andorra entre el 31 de maig i el 5 de juny de 2021.

La decisió s’ha pres tenint en compte la situació d’emergència sanitària causada per la pandèmia del SARS-CoV-2 i el conjunt de mesures adoptades pels països que participen en els JPEE, especialment el confinament i el distanciament social, que limiten l’activitat esportiva i la preparació dels atletes.

A més, el Patronat ha tingut present la pròrroga dels Jocs Olímpics de Tòquio, que ajorna la celebració de l’esdeveniment esportiu al 2021, la mateixa data prevista per als JPEE. Així, també s’ha destacat que s’han posposat els Jocs del Mediterrani, previstos per l’any que ve.

En relació a la data, cal recordar que està prevista una assemblea al mes de maig amb tots els països que formen part dels Jocs dels Petits Estats d’Europa, en la qual es convindrà conjuntament una nova cita per acollir els Jocs a Andorra.

Pel que fa a la Fundació gestora dels JPEE a Andorra, en les pròximes setmanes se celebrarà una assemblea en què s’analitzaran tots els compromisos contrets i el futur de l’organisme. El Patronat de la Fundació dels JPEE a Andorra està format pel Govern d’Andorra, representant pel cap de Govern, el ministeri competent en matèria d’esports representat per la ministra, el Comitè Olímpic Andorrà representat pel seu president i una altra persona designada pel comitè i un representant dels comuns.


	

ET POT INTERESSAR…

Andorra 2021
Andorra 2021
Andorra 2021
X
X