Festival Olímpic Europeu de la Joventut. S’espera que uns 2.000 membres de 47 Comitès Olímpics Nacionals Europeus participin en nou disciplines esportives al Vuokatti EYOF.

Vuokatti 2021

Festival Olímpic Europeu de la Joventut.
S’espera que uns 2.000 membres de 47 Comitès Olímpics Nacionals Europeus participin en nou disciplines esportives al Vuokatti EYOF. 
El programa esportiu comptarà amb esquí alpí, biatló, hoquei sobre gel, surf de neu, esquí de fons, salts d’esquí, pista curta, patinatge artístic i combinada nòrdica. 
Gràcies a la inclusió de l’hoquei sobre gel femení i la combinada nòrdica, Vuokatti serà la més equilibrada entre dones i homeen la història de l’esdeveniment.
L’àrea urbana de Vuokatti, al municipi de Sotkamo, acollirà esquí alpí, biatló, esquí de fons, patinatge artístic, pista curta i surf de neu. La ciutat de Kajaani acollirà els esdeveniments d’hoquei sobre gel. El salt d’esquí i la combinada nòrdica són acollits per la ciutat de Lahti.
EYOF és l’únic gran esdeveniment multiesportiu creat directament per als millors esportistes joves d’Europa. 
Després de l’èxit de les Jornades Olímpiques Europees de la Joventut de 2001, Vuokatti torna a tenir l’oportunitat d’organitzar el EYOF 2022.
La nostra missió d’acollir el EYOF rau en la visió del EYOF, “els joves són el futur”. 
El motiu principal de la licitació va ser socialitzar els joves en la cultura esportiva i donar-los una espurna per al seu propi estil de vida esportiu a través d’un gran esdeveniment internacional. Construir l’esdeveniment juntament amb els joves per als joves, és la millor manera d’aconseguir nous joves voluntaris, que es formen per al futur crear bons joves esportistes i joves organitzadors d’esdeveniments.
/b>
Jornades Olímpiques Europees de la Joventut.
Us anirem informant. 
@comiteolimpicandorra
@faeandorra
@andbank_and
@governandorra
@eyof2022vuokatti
www.COA.ad
@jordiorteufort
@lluruva
Cross Country
Gina del Rio
@quim_grioche
@xabier_dervalen
@joanviliella
Alpí
@iria.medinaa
@torres.lluis
@joshalayrach
Comitè Olímpic Andorrà
#eyof #eyofvuokatti #sport #eoc #readytoshine #vuokatti #banskabystrica #inspiringsportineurope #skijumping #sports #finland #competition #skijumpingfamily #nordiccombined #foje #visitvuokatti #snow #skiing #winter #visitfinland #downhillskiing #skionefi #andorra #andorralovers #andorraworld #andorrabloggers #andorraturisme

Festival Olímpic Europeu de la Joventut.  S'espera que uns 2.000 membres de 47 Comitès Olímpics Nacionals Europeus participin en nou disciplines esportives al Vuokatti EYOF.
	

ET POT INTERESSAR…

X
X