Les gimnastes andorranes assoleixen deu medalles a la 3a fase de la Copa Catalana Individual

Les cinc gimnastes andorranes, a la Copa Catalana / AMICS DE LA FAG
Gimnàstica

Les gimnastes andorranes estan protagonitzant una gran temporada a Catalunya. En l’última competició, la 3a Fase de la Copa Catalana Individual nivell IX, celebrada a Vilablareix (Girona), les cinc competidores de la Federació Andorrana de Gimnàstica han aconseguit deu medalles. En categoria sènior, Andrea Ramos s’ha penjat dos ors, en maces i cèrcol, mentre que Jèssica Pereira ha guanyat en pilota i ha estat segona en cèrcol. Judith Flinch ha completat el medaller amb un bronze en cèrcol.

La representació andorrana en júnior també ha sumat podis al Pavelló Municipal de Vilablareix, amb tres medalles de plata per a Maria González (maces, pilota i cinta) i dos bronzes per a Carla Varas, en maces i pilota.

La propera gran cita per a les gimnastes andorranes serà a final de mes amb la disputa del Torneig Internacional de Sofia (Bulgària) per a les júniors Maria González i Carla Varas (27 i 28 de març), i la Sofia World Cup (30 de març i 1 d’abril) per a dues de les sèniors de l’equip, Andrea Ramos i Judith Flinch, segons la decisió presa per la Federació en funció dels resultats.

D’altra banda, dues gimnastes sèniors, encara per determinar, prendran part en el World Challenge Cup, competició que es disputarà a Guadalajara (Espanya) entre el 4 i el 6 de maig.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X