Quatre podis de les gimnastes andorranes a la 1a Fase de la Copa Catalana de rítmica

Andrea Ramos, en el tercer calaix del podi sènior / CLUB GIMNÀSTICA RÍTMICA CERDANYOLA
Gimnàstica

Un bronze en categoria sènior d’Andrea Ramos i un or i dos bronzes de Maria González en júnior és el destacat balanç de les gimnastes andorranes en la 1a Fase de la Copa Catalana nivell 8 de gimnàstica rítmica que s’ha celebrat a Santa Coloma de Farners. En sènior, Ramos s’ha penjat la medalla de bronze en pilota, amb una puntuació de 9.500. Judith Flinch i Jèssica Pereira han quedat cinquena i desena, respectivament. En maces, Andrea Ramos s’ha quedat a una posició de repetir podi, mentre que Flinch ha acabat sisena i Pereira, onzena. Finalment en cinta, Judith Flinch s’ha situat setena a la classificació, per davant de Pereira i Ramos, que han finalitzat desena i onzena, respectivament.

En júniors ha destacat poderosament Maria González, que ha estat la millor en maces (10.650 punts) i s’ha penjat la medalla de bronze en cèrcol (10.250 punts) i pilota (10.550). L’altra andorrana en la competició júnior, Carla Varas, ha completat les seves actuacions en la quarta posició en cèrcol i pilota, i ha estat sisena en maces.

En categoria infantil han competit a Santa Coloma de Farners Berta Miquel i Carla Amorós, amb una millor classificació de Miquel en maces (desena) i Amorós en cèrcol (tretzena).


	

ET POT INTERESSAR…

X
X