Els ‘isards’ viatgen a Malta amb moltes baixes i una selecció rejovenida

Els seleccionadors Josep Magallón i Peter Lucas / COA
Rugbi

Els seleccionadors dels isards,  Josep Magallón i Peter Lucas, han anunciat avui la convocatòria de 22 jugadors que es desplaçaran a Malta per disputar dissabte vinent (14 hores) un nou partit de la Rugby Europe Conference 1 South. Després de caure per 20 a 17 contra Bòsnia-Hercegovina, la selecció, que no ha guanyat en els dos partits jugats, s’enfronta a una Malta que marxa líder amb tres victòries en tres duels. A la dificultat del rival s’afegeixen les nombroses baixes que tenen Magallón i Lucas, que han fet 13 canvis en la llista de convocats respecte a dissabte passat i 8 d’ells que impliquen a jugadors titulars a Bòsnia. Amb tot, els isards, més rejovenits que mai i amb tres debutants (Víctor Chillón, Èrik Fraissinet i Hugo Hernández), intentaran buscar la sorpresa.

El seleccionador Josep Magallón apuntava que “ha sigut complicat fer aquesta selecció perquè per a nosaltres, que som amateurs, poder disposar dels jugadors dos caps de setmana seguits és difícil. A més, tampoc podem comptar amb els jugadors que estan fora perquè no és finestra internacional i juguem contra el líder, que ha guanyat els seus partits de forma airosa. Però nosaltres anirem a fer el nostre partit, i esperem que ells tinguin un excés de confiança i que els podem sorprendre”.

Peter Lucas, per la seva banda, comentava que “la mitjana d’edat d’aquesta selecció és molt jove, 25 anys, amb jugadors amb poca experiència, però sigui qui sigui quan es posa la samarreta dels isards no abaixarà els braços”.

Convocatòria d’Andorra

JugadorClub
1.- Peter AmborRivesaltes (Federal 3) Debutant
2.- Roger CanturriVPC
3.- Daniel CarringtonClevedon RFC Bristol
4.- Víctor ChillónRC Blois (Federal 3) Debutant
5.- Josep CorreasVPC
6.- Lluc CunillVPC
7.- Eduard EstevenetVPC
8.- Roger FitéVPC
9.- Èrik FraissinetVPC
10.- Julien GinestaVPC
11.- Hugo HernándezRivesaltes (Federal 3) Debutant
JugadorClub
12.- Thiago MacedoVPC
13.- Daniel MárquezVPC
14.- Gerard MenardiaVPC
15.- Ricardo QuintinoVPC
16.- Daniel RayaVPC
17.- Èric RiscoVPC
18.- Francesc RubiaVPC
19.- Marc SauraVPC
20.- Benjamí TaurinyàVPC
21.- Stefano TossatiVPC
22.- Pol UrigüenVPC

	

ET POT INTERESSAR…

X
X