Ja hem arribat a FINLÀNDIA als jocs de la joventud EYOF d’hivern VUOKATTI 2022. En català FOJE d’hivern (Festival Olímpic de la Joventut d’Europa).

Vuokatti 2021

Ja hem arribat a FINLÀNDIA als jocs de la joventud EYOF d’hivern VUOKATTI 2022. En català FOJE d’hivern (Festival Olímpic de la Joventut d’Europa).

El nostre Cap de Missió, Jordi Orteu ens fa arribar aquesta primera foto.

Els Jocs Olímpics de la Joventut (JOJ, en anglès Youth Olympic Games o YOG), són uns Jocs esportius quadriennals promoguts pel Comitè Olímpic Internacional (COI) i en el qual participen atletes de tot el món d’entre 14 i 18 anys, com que l’any passat degut a la Covid19 no es varen poder celebrar, aquest any amb l’equip d’Andorra portem algun esportista amb 18 anys fets. 

La celebració del Festival Olímpic de la Joventut d’Europa.

Va ser proposada l’any 2001 pel president del COI Jacques Rogge i aprovada el 5 de juliol de 2007 en el transcurs de la 119 Sessió del COI a la Ciutat de Guatemala.

Us anirem informant. 

@comiteolimpicandorra

@faeandorra

@andbank_and

@governandorra

@eyof2022vuokatti

www.COA.ad

@jordiorteufort

@lluruva

Cross Country

Gina del Rio

@quim_grioche

@xabier_dervalen

@joanviliella

Alpí

@iria.medinaa

@torres.lluis

@joshalayrach

Comitè Olímpic Andorrà


#eyof #eyofvuokatti #sport #eoc #readytoshine #vuokatti #banskabystrica #inspiringsportineurope #skijumping #sports #finland #competition #skijumpingfamily #nordiccombined #foje #visitvuokatti #snow #skiing #winter #visitfinland #downhillskiing #skionefi #andorra #andorralovers #andorraworld #andorrabloggers #andorraturisme #andorramola #andorraenamora	

ET POT INTERESSAR…

X
X