L’Automòbil Club reprograma el calendari de les GSeries Crèdit Andorrà

El Circuit d'Andorra-Pas de la Casa / PERE NUBIOLA
Automobilisme

La suspensió de la tercera etapa de les Crèdit Andorrà GSeries per les pèssimes condicions meteorològiques del cap de setmana passat al Circuit d’Andorra-Pas de la Casa han portat a l’organització a reprogramar el calendari de la competició. Després de ser consultades totes les parts involucrades: organització, participants i patrocinadors, i prèvia consulta al Servei de Meteorologia d’Andorra, s’ha decidit que les G3 i G4 es diputin entre el divendres 23 i el diumenge 25 de febrer. D’aquesta manera el divendres a la tarda tindrà lloc la G3 de la categoria GS1 (a partir de les 18 h); dissabte al matí es desenvoluparà la G4 de la categoria GS1 i a la tarda la G3 de la GS2. Finalment diumenge se celebrarà en sessió de matí la G4 de la categoria GS2.

El sentit de gir al Circuit d’Andorra-Pas de la Casa, tant en la G3 com en la G4, serà invers a l’habitual (amb la recta principal en lleugera baixada), sense utilització de la corba joker en les curses puntuables per a la G3 i afegint aquesta variant en la competició puntuable per a la G4.

La gran final de les Crèdit Andorà GSeries 2018, amb la G5, es disputarà segons el calendari previst el dissabte 3 de març en les sessions de matí (GS1) i tarda (GS2). El traçat es girarà en el sentit habitual.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X