Léa Adam, Marc Reig i David Lescano, medallistes en el Campionat de Catalunya júnior

E
Equip júnior a Barcelona / FANDJUDO
Judo

L’equip júnior de la FANDJUDO ha tornat del Campionat de Catalunya celebrat a les Llars Mundet de Barcelona amb tres medalles. Léa Adam, bronze al FOJE de Györ l’any passat, s’ha penjat la medalla de plata en la categoria de -70 quilos després de guanyar dos combats. Els altres dos metalls han estat dos bronzes, a càrrec de Marc Reig (-66 quilos) i David Lescano (-100), amb tres triomfs i un, respectivament.

Mikel Babi, en -73 quilos, s’ha quedat a prop del podi en guanyar dos combats i perdre en la final pel bronze, resultat que l’ha portat a acabar cinquè.  Pere Armenta (-55 quilos) ha vençut en un combat, però no ha pogut classificar-se per a les finals.

Aquests resultats de l’equip júnior són especialment bons, tenint en compte que la majoria de judokes estan encara en el seu primer any en la categoria.

 

Concentració de la Base

La FANDJUDO ha realitzat la segona Concentració de Base de la temporada, sota l’organització del Club de Judo de Canillo. En la trobada han participat una quarantena de judokes d’entre 5 i 12 anys, procedents dels diferents clubs del Principat. La idea de la federació és que els joves esportistes comparteixin entrenaments, coneguin nous companys i la valoració que en fan totes les parts implicades (nens, pares, tècnics dels clubs i FANDJUDO) és prou positiva.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X