Podi de Léa Adam en el Tournoi Excellence cadet de Nîmes

Judo

L’equip nacional cadet de la Federacio Andorrana de Judo, format per Sílvia Martínez, Léa Adam, Pere Armenta, David Rocha, Joel Rossell, Jan Reig i Mikel Babi, ha participat en el Tournoi Excellence Cadet de la Ville de Nîmes, label Occitanie, amb grans resultats. Cal destacar especialment la medalla de plata de Léa Adam en la categoria de -70 quilos, on només ha estat superada per la guanyadora Tessa Boumaza (Judo 83 Toulon) en la final. Amb anterioritat l’andorrana s’havia desfet de 4 lluitadores i havia superat la semifinal després de prop de 8 minuts de competició, cosa que li ha passat factura en la final.
Mikel Babi ha guanyat els dos primers combats i perd en quarts de final, tot i fer un bon combat. Ha anat a la repesca i també ha perdut.
Jan Reig ha obert la competició amb una derrota amb el lluitador que seria finalista de la seva categoria, però l’andorrà s’ha refet i ha guanyat els dos combats de repesca.
Joel Rossell i pere Armenta han superat el primer combat, però no aconsegueixen passar a la segona ronda, mentre que Sílvia Martínez i David Rocha cedeixen en la primera ronda.
Marc Reig (-66 quilos) ha competit en el torneig júnior, que s’ha disputat amb una lligueta de quatre judokes en la qual els dos primers es classificaven per a la fase final. L’andorrà ha debutat amb una victòria per dos wazaris i en el segon combat ha cedit en la tècnica d’or per immobilització. En el tercer combat un error de guàrdia li ha fet perdre per ippon, sense possibilitat de seguir endavant. Els dos guanyadors de la seva lligueta han sigut i plata al final del trofeu.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X