La primera jornada de les Crèdit Andorrà GSeries comptarà amb una graella de luxe

Un dels participants en l'edició del 2017 / PEP SEGALÉS
Automobilisme

El Circuit d’Andorra-Pas de la Casa acollirà dissabte vinent la primera jornada (G1) de les Crèdit Andorrà GSeries, competició d’automobilisme sobre gel que arriba enguany amb importants novetats, com ara la profunda remodelació del circuit i de les instal·lacions, que comptaran amb una nova direcció.

Previ a la jornada inaugural tindrà lloc, divendres vinent en sessió de matí i tarda, l’anomenada G0, en la qual hi haurà entrenaments lliures perquè els equips puguin posar a punt les màquines. L’Automòbil Club, organitzador de les Crèdit Andorrà GSeries, oficialitzarà divendres la llista d’inscrits, entre els que ja hi ha confirmats en la categoria GS1 els quatre primers classificats del 2017: Carlos Ezpeleta (Ford/MotoGP Team), Xevi Pons (Peugeot/Andorracing) i José María Roger Chalmeta-José María Roger Ezpeleta (Citroën/MotoGP Team). Com a novetat cal destacar el retorn del pilot local Gerard de la Casa, que conduirà el Mini Turisme G de PCR Sport.

Maria Dolsa és l’única dona inscrita en la categoria GS2

En GS2, els pilots titulars dels sis GiAND Car seran d’autèntic luxe: els andorrans Albert Llovera, Gerard de la Casa, que participarà en les dues categories, Edgar Montellà (Joves Pilots ACA) i Maria Dolsa (de moment l’única dona de la graella). A aquests se sumaran el balear Pedro Font i l’aragonès Joaquín Rodrigo, tot esperant els companys de volant.

La primera jornada donarà el tret de sortida amb els GS1 a partir de les vuit del matí i es desenvoluparà fins a les 14 hores, amb els podis. A la tarda (de 15 a 20:30 hores) es disputarà la competició en la categoria GS2.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X