Setena posició de l’equip femení de la Federació al Campionat de l’Occitània

Foto dels equips que van competir a Mèze / FANDJUDO
Judo

Doble activitat competitiva de la FANDJUDO el cap de setmana, amb la participació en el Campionat de la regió de l’Occitània per equips (masculí i femení) i en el prestigiós Torneig Label A júnior de Toulouse. A Mèze, l’equip femení, tot i les baixes, ha assolit una meritòria setena posició. Integraven l’equip Alba Babi, Sílvia Martínez i Laura Sallés, que s’han trobat amb clubs amb cinc representants. Les andorranes iniciaven la competició amb una derrota per 3-2 contra el Judo Club Puygouzon i a la repesca s’han imposat a Seysses Arts Martiaux Judo JJ per 3 a 1. Finalment, l’equip femení de la FANDJUDO ha cedit davant Balma Saint Exupéry 31 per 3 a 2.

L’equip masculí, format per Pere Armenta, Marc Reig, Tarik El Almi, Mikel Babi, Ivan Garcia, Karim Nsir i David Lescano, no ha pogut superar el primer enfrontament amb el Tournefeuille Judo Club, davant el qual ha perdut per un ajustat 3-2.

Els júniors, a Toulouse

L’equip júnior, amb els judokes Pere Armenta (-55 quilos), Marc Reig (-66), Mikel Babi (-73) i David Lescano (-100) ha participat en el Torneig Label A de Toulouse, on el més destacat ha estat Mikel Babi, que ha signat una cinquena posició. L’andorrà ha guanyat els tres combats abans de la semifinal, en la qual s’ha ressentit d’una antiga lesió, fet que l’ha portat a no competir al seu nivell, quedant cinquè, posició de mèrit tenint en compte que és júnior de primer any.

Marc Reig ha superat la primera ronda, però després ha caigut en la segona, mentre que David Lescano i Pere Armenta no han assolit cap victòria.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X