Sopar de la delegació d’Andorra a @eyof2022vuokatti. Segurament molts de nosaltres, ens hem preguntat quina és la feina del Comitè Olímpic Andorra?

Vuokatti 2021

Sopar de la delegació d’Andorra a @eyof2022vuokatti. 

Segurament molts de nosaltres, ens hem preguntat quina és la feina del Comitè Olímpic Andorra?

En aquest sopar a Finlàndia, veieu a tota la delegació d’Andorra, amb el nostre cap de missió Jordi Orteu que vetlla perquè tot funcioni i dona suport als joves esportistes Andorrans, que sense cap dubte portaran a una millor visualització d’Andorra a tot el món. 

Tema molt important, perquè els esports d’hivern són el nostre “or blanc”

A Finlàndia aconseguim que les delegacions de molts països vegin el nom d’Andorra diàriament. I aquest treball de suport als joves esportistes andorrans és una de les coses que fa el COA.

També és important saber que el Comitè Olímpic Internacional és una organització sense ànim de lucre finançada amb fons privats que distribueix més del 90% dels seus ingressos a organitzacions de tot el món pertanyents al Moviment Olímpic. entre aquestes organitzacions està el COA.

@comiteolimpicandorra

@faeandorra

@andbank_and

@governandorra

@eyof2022vuokatti

www.COA.ad

@jordiorteufort

@lluruva

Cross Country

@Ginadroca

@quim_grioche

@xabier_dervalen

@joanviliella

Esquí Alpí

@iria.medinaa

@torres.lluis

@joshalayrach

Comitè Olímpic Andorrà

#eyof #eyofvuokatti #sport #eoc #readytoshine #vuokatti #banskabystrica #inspiringsportineurope #skijumping #sports #finland #competition #skijumpingfamily #nordiccombined #foje #visitvuokatti #snow #skiing #winter #visitfinland #downhillskiing #skionefi #andorra #andorralovers #andorraworld #andorrabloggers #andorraturisme #andorramola #andorraenamora
	

ET POT INTERESSAR…

X
X