El Torneig Andbank arriba a la 18a edició i constarà de set proves

Josep Maria Cabanes i Gerard Rieger / ANDBANK
Golf

Andbank, patrocinador del Comitè Olímpic Andorrà, i el Club de Golf Principat han presentat la 18a edició del Torneig de Golf Andbank 2018, que constarà de 7 proves en camps d’Espanya, amb dues d’elles a Catalunya. La competició donarà el tret de sortida el 21 d’abril a les instal·lacions del Real Club de Golf Cerdanya i es tancarà el 28 de setembre al Club de Golf La Galiana (València). Les altres cites del calendari seran: 25 de maig: Real Club de Golf El Prat; 16 de juny, León Club de Golf; 22 de juny, Club de Golf Sojuela, La Rioja (Logronyo); 28 de juny, Real Club de Golf La Herrería (Madrid) i 14 de setembre, Real Club de Golf San Sebastián (Jaizkibel).

El subdirector general d’Andbank, Josep Maria Cabanes, assegurava que “podem constatar any rere any la consolidació del prestigi nacional i internacional del Torneig Andbank. Això l’ha convertit en una cita esportiva ineludible dintre del calendari golfístic de molts aficionats”.  Per la seva banda, el president del CG Principat, Gerard Rieger, indicava que “el Torneig Andbank és ja un referent per a molts dels nostres jugadors. La qualitat dels camps escollits sempre ha estat molt bona i estem contents de tornar a col·laborar junts”.

El torneig es disputarà en les categories handicap inferior i superior i es jugarà en la modalitat de Stableford individual, amb sortida Shotgun. A més hi haurà premis a la bola més propera (approach) i al drive més llarg en les categories masculina i femenina.
La darrera edició del Torneig de Golf Andbank es va disputar en sis camps i va aplegar prop de 600 jugadors, un gran èxit de participació tenint en compte la limitació de places establerta a cada camp.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X