Intens cap de setmana de motor amb el Trofeu Andros i l’Andorra Winter Rally

Un participant, en el darrer Andorra Winter Rally / PERE NUBIOLA
Automòbil Club

Intenses jornades de treball li esperen a l’Automòbil Club d’Andorra amb la celebració divendres i dissabte del Trofeu Andros d’automobilisme sobre gel al circuit Pas de la Casa-Andorra i de l’Andorra Winter Rally, prova de regularitat per a vehicles històrics que té a Ordino la base d’operacions.
El Trofeu Andros arriba a Andorra per 23a temporada consecutiva i aquesta vegada ho farà en un remodelat circuit, que acollirà la competició en dues jornades independents, divendres i dissabte. La cita tornarà a ser l’única del calendari de l’Andros que es disputarà als Pirineus i fora de territori francès i arriba gràcies al patrocini d’Andorra Turisme, Hiper Pas, el Comú d’Encamp i l’Automòbil Club, que repetirà la doble funció d’organitzador i patrocinador. La prova d’Andorra serà la tercera del certamen i es disputaran les categories Elite Pro, Elite i AMV Cup (motos).
Per altra banda, el cap de setmana es disputarà l’Andorra Winter Rally, amb dissabte les verificacions administratives i tècniques i diumenge la cursa, que es desenvoluparà en carretera tancada i sobre neu i gel. En total seran 51’75 quilòmetres de regularitat i amb la participació de 55 equips (38 provinents d’Espanya, 11 d’Andorra i 6 de França). La prova, que arriba a la quarta edició, compta amb una destacada llista d’inscrits (s’ha posat el cartell de complet), ja que serveix de preparació per al ral·li Monte-Carlo Històric. El Winter Rally donarà el tret de sortida diumenge a les 8 del matí des del Camp de la Tenada i s’espera que a les 17 hores hi hagi el repartiment de premis.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X