José Manuel López i Gerard Ferrer, vencedors de l’Andorra Winter Rally

Podi de l'Andorra Winter Rally / PERE NUBIOLA
Automòbil Club

L’equip format per José Manuel López i Gerard Ferrer (Volkswagen Golf GTI) ha estat el guanyador de l’Andorra Winter Rally 2017 després de protagonitzar una espectacular lluita amb el seu principal rival, l’equip integrat per Carles Miró i Ivan Matavacas (Porsche 924).

L’Andorra Winter Rally ha comptat amb una participació de 54 equips (tots han aconseguit arribar a la meta), alguns d’ells amb l’objectiu de preparar el Rallye Monte-Carlo Històric del febrer vinent. Entre aquests participants, cal destacar la tercera posició absoluta de l’equip Seat Cotxes Històrics, amb el tàndem format per Manu Cortés-Eloi Alsina (Seat 127).

La prova, de regularitat sobre neu i gel i en carretera tallada al tràfic, ha constat de tres passades consecutives al tram d’Ordino (8’66 quilòmetres) i a continuació altres tres al de Canillo (8,59 km), que en realitat era la mateixa especial matinal però en sentit contrari.

“Hem donat amb el format idoni per al ral·li i seguirem amb ell”, assegura Toni Sasplugas, secretari general de l’ACA

El secretari general de l’Automòbil Club, Toni Sasplugas, beneïa la fórmula del ral·li, de regularitat: “hem donat amb el format idoni per a la prova, la qual cosa ens proporciona grans expectatives de futur. No hi ha un altre ral·li d’aquestes característiques en tot el Pirineu, la nostra prova té una marcada personalitat i és un magnífic banc de proves per als equips que volen practicar sobre neu o gel. Seguirem amb aquest format”.


	

ET POT INTERESSAR…

X
X